Email: antonioubooks@gmail.com
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016






του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Έκδοση 2016
Διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF)



ΤΙΜΗ : 40,00 €






     


Σύντομη Περιγραφή :

Το 600 σελ. βιβλίο αυτό, έκδοσης 2016, περιλαμβάνει άρθρα μου, οικονομικού, πολιτικού, περιεχομένου, καθώς και άρθρα Τραπεζικού και Συνταγματικού Δικαίου, ακόμα και Αισθητικής Ανάλυσης των τοιχογραφιών της Αμφίπολης!, τα οποία εγράφησαν κατά την διάρκεια και υπό την «έμπνευση» της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα υπό την επικυριαρχία της Τρόικας τα έτη 2013-2016 (είναι συνεπώς συνέχεια του βιβλίου μου «Τα Δάκρυα της Έλλης», Η Ελλάδα της Τρόικας 2010-2012).

Αναλυτικότερα, στο βιβλίο αναλύω διεξοδικά και κάνω μια Κριτική Συγκριτική Επιστημονική Μελέτη των Οικονομικών Συστημάτων του Κευνσιανισμού (Σοσιαλδημοκρατίας) και Νέο-Φιλελευθερισμού.

Κάνω μια ιστορική αναδρομή στα διάφορα Νομισματική Συστήματα του Σύγχρονου Κόσμου, από τον Κανόνα του Χρυσού μέχρι σήμερα, δίνοντας μεγάλη έκταση και σημασία στην Νομισματική Πολιτική της Ευρωζώνης και των Κανόνων που την Διέπουν.

Συναφώς με το κεφάλαιο αυτό, αναλύω «διδακτικά» τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών, εμπορικών και Κεντρικών και αναλύω ενδεικτικά τον Ισολογισμό της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος. 

Αναλύω στην συνέχεια την σύνθεση του Δημόσιου Χρέους της Ελλάδος και προτείνω τρόπους αντιμετώπισής του σύμφωνα με τις αρχές της Οικονομίας, ολοκληρώνοντας το κεφάλαιο αυτό με τους προτεινόμενους τρόπους χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας, δια τραπεζικών και εξω-τραπεζικών πηγών. 

Συνεχίζω, με μια σοβαρή μελέτη μου για το Grexit, ήτοι πως θα μπορούσε η Ελλάδα, να αντιστρέψει προς όφελός της μια πιθανή –εκούσια ή αναγκαστική- έξοδό της από την Ευρωζώνη. Η μελέτη αυτή είναι καθαρά επιστημονική και δεν απηχεί την πολιτική άποψη κανενός. 

Στην συνέχεια παραθέτω μια μεγάλη και σημαντικότατη μελέτη μου για την κεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών το 2012 (και 2013, 2015), με χρήματα του ελληνικού λαού (ΤΧΣ) αποκαλύπτοντας όλα τα βαθειά μυστικά της ανακεφαλαιοποιητικής μεθόδου και τις συνέπειές της στην Ελληνική Οικονομία, αλλά και στο αμφιλεγόμενο δικαίωμα των τραπεζών να απαιτούν από τους δανειολήπτες για 2η φορά! τα «κόκινα» δάνειά των σε αυτές, αφού οι ίδιες έχουν ήδη αποζημιωθεί για τις ζημίες που υπέστησαν από τα «κόκκινα» δάνεια δια της ανακεφαλαιοποίησης από το ΤΧΣ !. 

Η μελέτη μου φθάνει μέχρι τις σχετικές λεπτομερείς αναλύσεις των Ισολογισμών των 4 «συστημικών» τραπεζών που ανακεφαλαιοποιήθηκαν.

Συνεχίζω με περιγραφή των πρωτοφανών ζημιογόνων για το Δημόσιο συμφέρον όρων πώλησης της ΑΤΕ στην τράπεζα Πειραιώς, γεγονός που αποτέλεσε το περιεχόμενο της σχετικής μου μήνυσης (που εκτίθεται αυτούσια στο βιβλίο) και στα πλαίσια της οποίας έχουν ήδη ασκηθεί ποινικές κακουργηματικές διώξεις εναντίον των υπαιτίων. 

Και το κεφάλαιο των «τραπεζών» τελειώνει με την πρόταση ενός μοντέλου μιας Νέας Αγροτικής Αναπτυξιακής Τράπεζας» στα πρότυπα του Καταστατικού λειτουργίας της αντίστοιχης Γερμανικής Τράπεζας kfw. Στο κεφάλαιο αυτό, καταγράφω, όλες τις αρχές και πηγές του Διεθνούς Τραπεζικού Ελεγκτικού Δικαίου, στις οποίες βασίζεται το Καταστατικό και η λειτουργία της τράπεζας αυτής, καταγραφή που είναι μοναδικής αξίας για όλους όσους ενδιαφέρονται για το Τραπεζικό Δίκαιο σε υψηλό επίπεδο. 

Ακολουθεί η μήνυσή μου για Εσχάτη Προδοσία κατά της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου δια των όρων της εκχώρησης άνευ όρων της Εθνικής μας Κυριαρχίας δια του 2ου Μνημονίου στην Τρόικα, η οποία (μήνυση) έχει διαβιβασθεί στην Βουλή κατ` άρθρο 86 Συντ. και λιμνάζει εκεί στο ίδιο συρτάρι με την πρώτη παρόμοια μήνυσή μου κατά της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου με τις ίδιες κατηγορίες της Εσχάτης Προδοσίας δια ιδίων όρων του 1ου Μνημονίου, η οποία επίσης λιμνάζει στα συρτάρια της Βουλής από το 2011 !

Ακολουθεί μια σημαντικότατη συγκριτική μελέτη και σχέση μεταξύ Μαρξισμού και Εθνικοσοσιαλισμού, η οποία αναζητά και σημειώνει τις Μαρξιστικές ρίζες του δεύτερου. 

Μετά την ωραία και στο βάθος Αισθητική Ανάλυση της τοιχογραφίας που βρέθηκε στην Αμφίπολη, συνεχίζω παραθέτοντας τις «Πολιτικές Παρεμβάσεις» της Δικαιοσύνης» κατά των Μνημονίων, με ένα τρόπο και ένταση Μοναδικό σε Τρόπο κι Ένταση στην Ιστορία της Ελλάδος και στα όρια της Συνταγματικής Νομιμότητας, όπως εκδηλώθηκαν με δημόσιες δηλώσεις των αρμοδίων δικαστικών οργάνων Δικαστών και Εισαγγελέων και με επιστολές της Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Προέδρου του Αρείου Πάγου και Υπηρεσιακής Πρωθυπουργού Κας Βασιλικής Θάνου, στους Ευρωπαίους συναδέλφους της κι όχι μόνο. 

Και το βιβλίο ολοκληρώνεται με «ξένα άρθρα» ξένων πολιτικών αξιωματούχων που αφορούν την Ελλάδα της Τρόικας την περίοδο 2013-16.

Το βιβλίο επίσης εμπλουτίζεται με πολυάριθμες εντυπωσιακές, αλλά και μοναδικές συλλεκτικές γελοιογραφικές Έγχρωμες φωτογραφίες.

Δείτε τα Περιεχόμενά του (καθώς κι άλλα δείγματα σελίδων του) στο link με τίτλο: Προεπισκόπηση Βιβλίου (Preview Book).


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου με οποιοδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση, ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη και συγγραφέα, σύμφωνα με τον ν. 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (που κυρώθηκε με τον ν. 100/1975).



Δημ. Αντωνίου PhD(Hon), FRCS, Γενικός Χειρουργός, Ογκολόγος


• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 - 7:37 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου