Email: antonioubooks@gmail.com
Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016






του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Έκδοση 2016
Διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF)



ΤΙΜΗ : 50,00 €










Σύντομη Περιγραφή :

Το παρόν βιβλίο είναι ένα 510 μεγάλου μεγέθους Εγχρώμων σελίδων βιβλίο, του οποίου ο τίτλος «Ζωοδότης Καρκίνος» είναι πιστεύω το «κρυφό» όνομα που νοηματοδοτεί καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο την έννοια «Νεοπλασία» (Καρκίνο), διότι πράγματι η «Νεοπλασία» είναι ένα από τα στάδια της φυσιολογικής μας ζωής!.

Ο Καρκίνος είναι πράγματι «Ζωοδότης».

Η επιστημονική αυτή άποψη δεν είναι «Μεταφυσική», αλλά απόλυτα βιολογική κι είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία που πραγματεύεται το βιβλίο αυτό και στηρίζεται στην Εμβρυολογική Καταγωγή όλων των Καρκίνων του ανθρώπου, η μελέτη της οποίας αποκαλύπτει ότι τα Εμβρυικά κύτταρα του χορίου του πλακούντα της μήτρας (από τον οποίο τρέφεται το νεογνό) έχουν καθαρά «καρκινικές» ιδιότητες !, οι οποίες όμως «σβήνουν» με την περαιτέρω διαφοροποίηση των κυττάρων αυτών, η οποία όμως εάν δεν εξελιχθεί ομαλά, αναπτύσσεται το «χοριοκαρκίνωμα» από τα αρχέγονα αυτά κύτταρα του χορίου. 

Από την άποψη αυτή, η έννοια «Θεραπεία της Νεοπλασίας» (Καρκίνου), ίσως θα πρέπει να αναθεωρηθεί. 

Κι αυτό δεν είναι το μόνο παράδειγμα «φυσιολογικού» εμβρυονικού καρκίνου, όπως αναλύονται και περιγράφονται μοναδικά στο βιβλίο αυτό, στο οποίο για πρώτη φορά στην διεθνή βιβλιογραφία δίνεται τόσο μεγάλη σημασία και περιγράφεται σε τέτοιο βάθος η εμβρυονική καταγωγή και φύση των καρκίνων. 

Το βιβλίο αποτελείται από δύο μέρη :

Στο Πρώτο μέρος, παρουσιάζονται οι σύγχρονες απόψεις την Μοριακής Βιολογίας, Κυτταρικής Γενετικής και Κυτταρικής Διαφοροποίησης, σχετικά με την ανάπτυξη του καρκίνου. 

Αναλύονται οι βασικές έννοιες των Ογκογονιδίων, της Ανοσολογίας και της Εμβρυολογίας, απαραίτητες για την κατανόηση του «μυστηρίου» του καρκίνου.

Ο αναγνώστης που θα περιηγηθεί στο βιβλίο αυτό θα γνωρίσει την ανάπτυξη και Μοριακή Βιολογία του καρκίνου, από τα Μοριακό επίπεδο, στην Εμβρυική ζωή και τέλος στην Ενήλικο ζωή, θα αντιληφθεί ότι οι ανωτέρω ισχυρισμοί δεν είναι τόσο «αιρετικοί».

Περιγράφονται επίσης οι γενικοί μέθοδοι θεραπείας του καρκίνου, από τις «κλασσικές» μεθόδους (Χειρουργική, Χημειοθεραπεία και Ακτινοβολία), μέχρι τις σύγχρονες, όπως η Φωτοχημική, Ανοσοποιητική και η Γονιδιακή θεραπεία.

Ειδικό κεφάλαιο αφιερώνεται στην αντιμετώπιση του πόνου των ασθενών.

Μοναδικό, τέλος, στην Διεθνή βιβλιογραφία, είναι η περιγραφή του Καρκίνου με όρους Κβαντικής Φυσικής !

Στο Δεύτερο Μέρος περιγράφονται κλινικά όλοι οι ειδικοί καρκίνοι του οργανισμού, ενός εκάστου οργάνου ξεχωριστά, καθώς και οι μέθοδοι της θεραπείες των. 

Ταυτόχρονα δίνεται και μια αδρή περιγραφή της Ανατομίας και Φυσιολογίας του κάθε οργάνου, ώστε ο αναγνώστης να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των συνεπειών του καρκίνου.

Τέλος ιδιαίτερη σημασία κι εκτεταμένη περιγραφή δίνεται στην Εμβρυολογική καταγωγή εκάστου Καρκίνου, με ωραίες και μοναδικές έγχρωμες φωτογραφίες, γεγονός που έχει τεράστια σημασία στην κατάταξη την κατανόηση της βιολογίας, της πρόγνωσης και της θεραπείας του καρκίνου.

Η Εμβρυολογική αυτή σύνδεση και περιγραφή του Καρκίνου είναι μοναδική Διεθνώς. Δεν υπάρχει σε καμία διεθνή βιβλιογραφία. 

Το βιβλίο περιέχει 100άδες έγχρωμες φωτογραφίες και σχήματα, για την πλήρη κι εύκολη κατανόησή του. 

Το περιεχόμενο του παρόντος έργου, καθώς και οι παρεχόμενες «Ιατρικές Συμβουλές» έχουν επιμορφωτικό σκοπό και με κανένα τρόπο δεν αποτελούν προτεινόμενες θεραπευτικές οδηγίες και δεν πρέπει να λαμβάνονται ως τέτοιες.

Στην συγγραφή της ιστοσελίδας αυτής έγινε ένας αρμονικός συνδυασμός της σαφήνειας, της ανεπιτήδευτης απλότητας και του απόλυτου σεβασμού στην επιστημονική ακρίβεια και αλήθεια. 

Η εργασία αυτή θα βελτιώνεται, θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται με νέα επιστημονικά στοιχεία συνεχώς.

Η ιστοσελίδα αυτή απευθύνεται σε φοιτητές Ιατρικής και ιατρούς, αλλά έχει γραφτεί με τρόπο που να είναι απόλυτα κατανοητή ακόμη και από μη ιατρούς. 

Δείτε τα Περιεχόμενά του (καθώς κι άλλα δείγματα σελίδων του) στο link με τίτλο: Preview Book (Προεπισκόπηση Βιβλίου).


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου με οποιοδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση, ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη και συγγραφέα, σύμφωνα με τον ν. 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (που κυρώθηκε με τον ν. 100/1975).




Δημ. Αντωνίου PhD(Hon), FRCS, Γενικός Χειρουργός, Ογκολόγος


• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 - 9:46 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου