Email: antonioubooks@gmail.com
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016


του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Έκδοση 2012
Διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF)ΤΙΜΗ : 35,00


   


Σύντομη Περιγραφή :

Το 400 σελ. βιβλίο αυτό είναι μια τίμια και ειλικρινής απότιση φόρου τιμής στον Ιστορικό Άγνωστο Έλληνα Στρατιώτη, την τιμή και θυσίες του οποίου ατίμασαν οι σύγχρονοι εθνοκτόνοι εθνοπροδότες του «ελληνικού» κοινοβουλίου, με την ατιμωτική των πράξη της άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της χωρίς πόλεμο και εν καιρώ ειρήνης, στις ξένες δυνάμεις των οικονομικών, εθνοκτόνων δολοφόνων της Τρόικας. Γράφτηκε ακόμα, ως φόρος τιμής στον Άγνωστο Έλληνα Πολίτη, τον οποίο αιματοκύλησαν οι μισθοφόροι Ματατζήδες, κατ` εντολή της εθνοπροδοτικής κυβέρνησης του Πασόκ και του «υπουργού» Χρήστου Παπουτσή το διήμερο 28-29 Ιουνίου 2011, αλλά και τον Φεβρουάριο του 2012 στην Πλατεία Συντάγματος και γράφτηκε από τον συγγραφέα σταδιακά «εν θερμώ», ήτοι κάθε φορά που γυρνούσε στο σπίτι του σε κατάσταση «ψυχικής ορμής» κι ακόμα «θολωμένος» από τα ασφυξιογόνα της αστυνομίας που ανέπνεε κάθε φορά στο Σύνταγμα. 

Το βιβλίο αυτό, αποτελεί τέλος, έναν οφειλόμενο φόρο τιμής στους 4 νεκρούς Έλληνες που έπεσαν, οι τρείς εξ αυτών την 5η Μαίου 2010 και ο 4ος την 19η Οκτωβρίου 2011, στις διαδηλώσεις κατά των Συνθηκών Κατοχής της Ελλάδος που υπέγραψαν, με την μορφή της Δανειακής Σύμβασης και του Μνημονίου του 2010, η εθνοπροδοτική «ελληνική» κυβέρνηση και οι ξένες κατακτητικές δυνάμεις της Τρόικας. 

Το βιβλίο αυτό συνιστά ένα ιστορικό χρονικό της πιο ατιμωτικής ιστορικής περιόδου της Ελλάδος, υπέρχρονο μνημείο μνήμης των εγκλημάτων που διεπράχθησαν από την συμμορία αυτή των κυβερνητικών εθνοπροδοτών εναντίον του λαού των και συνάμα κι ένα άσβεστο συμβόλαιο υπόσχεσης για την νόμιμη και παραδειγματική τιμωρία των προδοτών αυτών από τον λαό, κατά τους άγραφους κανόνες του επαναστατικού δικαίου, όπως αυτό εφαρμόζεται ιστορικά κατά των σφετεριστών του Συντάγματος και της Εθνικής Κυριαρχίας των Χωρών των, εθνοπροδοτών.

Το βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει όλα τα δικαστικά μου έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία, που κατατέθηκαν στον εισαγγελέα στα πλαίσια της από το 2010 μήνυσής μου κατά του συνόλου του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του Προέδρου της Δημοκρατίας, για Εσχάτη Προδοσία κατά της Ελλάδος κι ένα λεπτομερές ιστορικό ημερολόγιο όλων των σημαντικών πολιτικών γεγονότων από την ημέρα ψήφισης του Μνημονίου την 5η Μαίου 2010 και μέχρι την 11η Νοεμβρίου 2011, ημέρα ορκωμοσίας της κυβέρνησης Λ. Παπαδήμου, μετά την παραίτηση του αξιοθρήνητου «πρωθυπουργού» Γ. Παπανδρέου. Το μέρος του βιβλίου αυτού είναι εμπλουτισμένο με ικανό αριθμό σημαντικών πρωτοσέλιδων του ελληνικού τύπου της περιόδου αυτής, καθώς και με πολλές φωτογραφίες των άγριων επεισοδίων και του αιματοκυλίσματος των Ελλήνων πολιτών από «έλληνες» Ματατζήδες στην Πλ. Συντάγματος, για χάρη των ξένων κατακτητικών δυνάμεων της Τρόικας.

Το δεύτερο μέρος του βιβλίου περιλαμβάνει όλα τα άρθρα μου, πολιτικού και οικονομικού περιεχομένου, αλλά και σημαντικότατα άρθρα μου πολιτικής φιλοσοφίας καθώς και φιλοσοφίας του Δικαίου (Derrida`s deconstruction theory on the philosophy of Law). 

Στο βιβλίο εμπεριέχεται ειδικό τμήμα με πολυάριθμες Ιστορικές Έγχρωμες Φωτογραφίες από τις Ανύπωτες Βιοπραγίες της Αστυνομίας εναντίον των Επαναστατημένων Ελλήνων στο Σύνταγμα του Ιούνιο του 2011.

Δείτε τα Περιεχόμενά του (καθώς κι άλλα δείγματα σελίδων του) στο link με τίτλο: Preview Book (Προεπισκόπηση Βιβλίου).


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου με οποιοδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση, ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη και συγγραφέα, σύμφωνα με τον ν. 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (που κυρώθηκε με τον ν. 100/1975).Δημ. Αντωνίου PhD(Hon), FRCS, Γενικός Χειρουργός, Ογκολόγος


• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτρης Αντωνίου
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016 - 10:30 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου